Zoeken
  • Fabienne Hendriks

ViveleDon B.V. X NTA

ViveleDon B.V.

ViveleDon is specialist op het gebied van kunst en geschenken. Samen met kunstenaars, designers en fotografen ontwikkelen zij schilderijen, awards, sculpturen, trofeeën, glaskunst, beelden en tal van andere kunstobjecten. Voor NUL TEEN ART verzorgt ViveleDon de reproducties die van de kunstwerken gemaakt kunnen worden.


Maatwerk is key

ViveleDon levert altijd maatwerk. Voor NUL TEEN ART is dit bij uitstek een goede match, omdat ieder kunstwerk, afhankelijk van het materiaal, een andere behandeling nodig heeft. Door de diversiteit aan leveranciers en drukwerk specialisten, wordt voor ieder denkbaar kunstwerk een passende reproductie mogelijkheid gevonden. En zodoende wordt het mogelijk dat meerdere personen van de kunst van de jonge Rotterdamse creatievelingen kunnen genieten!

Kunstenaars van de toekomst

Het team van ViveleDon ondersteunt NUL TEEN ART. Waarom? Leon van Vive (directeur): “omdat we benieuwd zijn wat de kunstenaars van de toekomst ons gaan brengen!”

NUL TEEN ART is ViveleDon dankbaar voor de samenwerking!

Voor meer informatie over ViveleDon bezoek je de website of breng je een bezoek aan een van de verschillende showrooms aan de Rosmolenweg 9B in Papendrecht.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven